Cautare

1896 de rezultate pentru "rezultate titularizare salaj" (3.91 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumura, primul incident a avut loc in 25 noiembrie, pe strada Armoniei, din municipiu.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Avertizarea este valabila in judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea.
Arheologii din zona Salaj au descoperit seminte de grau care erau cultivate in zona Lesmirului acum 6.000 de ani.
Capitan Lucian Jacodi, ISU Salaj: Echipajul SMURD a gasit o pacienta, o fetita de 12 ani, in stop cardio-respirator. Impreuna cu un echipaj al ambulantei a efectuat manevre de resuscitare insa, din nefericire, pacientat nu a raspuns manevrelor.
Salaj, iar dupa ce a trecut de str. Veseliei, a surprins si accidentat grav pe M. IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Salaj catre str. Serbesti. Dupa producerea accidentului conducatorul autoturismului a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie. Victima a ramas internata la spital.
In Cluj mai multe strazi s-au inundat din cauza puhoaielor de apa iar la Salaj un rau a iesit din matca si a maturat totul in cale.
Revolta in strada din cauza amenintarilor si batalor. Mii de oameni terorizati de interlopi, la Salaj
Salaj. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 25A, a surprins si accidentat grav pe D. MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Salaj, sectorul 5. Cel in cauza a recunoscut comiterea faptei, motivand-o prin faptul ca ii place sa priveasca focul. Incendiul nu s-a extins la alte bunuri sau imobile.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Caravana se va mai opri in judetele Calarasi, Constanta, Tulcea, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Maramures, Satu Mare, Salaj, Brasov, Sibiu si Cluj.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Oricat de inteligent esti, cat crezi ca le cunosti pe toate, daca nu ai in jurul tau colaboratori adevarati, cu care sa te consulti inainte de a lua o decizie, nu poti sa ai pretentia obtinerii unor rezultate deosebite.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
USL a obtinut 50,22% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 14,88%, in timp ce PP-DD a primit 8,12%, potrivit primelor rezultate partiale, dupa numararea voturilor din 5.560 de sectii din cele 16.910.In ceea ce priveste situatia presedintilor de Consilii Judetene, USL a obtinut 50,29% dintre mandate, PDL - 14,51% si PP-DD - 7,96%.
google-analytics.com